Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rival Realms Türkçe yama

24.02.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Rival Realms, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Rival Realms (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: GEAR
Oyun açıklaması:
Rival Realms, üç ırkın dünyaya hükmetmek için savaştığı eski zamanlardan kalma olaylara dayanan gerçek zamanlı bir stratejidir. Asil şövalyelerin, büyücülerin, korkusuz paralı askerlerin ve zeki hırsızların, şöhret ve zenginlik umuduyla vahşi doğada savaştığı, savaşın parçaladığı bir fantezi dünyasına giriyoruz.

İndirme sayısı:
9036
Yayın yılı:
1997





Rival Realms oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rival Realms dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rival Realms klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rival Realms ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rival Realms oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rival Realms içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Battle Realms, eski Command and Conquer yapımcısı Ed Del Castillo tarafından yönetilen geliştirme stüdyosu Liquid Entertainmentın fantezi gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Rival Megagun, Degica Games tarafından yayınlanan Kanadalı Spacewave Software stüdyosundan bir shootem up oyunudur.
River City: 3DS için Rival Showdown, 2016 yılında Japonyada piyasaya sürülen bir oyun olan Downtown Nekketsu Monogatari SPnin batı versiyonudur.
Prince of Persia: Rival Swords, ilk olarak PlayStation Portable için özel olarak hazırlanan Prince of Persia: Revelationsdan sonra ikinci aksiyon oyunudur.
Rival Stars Horse Racing, spor simülasyonu ile ekonomik stratejiyi birleştiren bir binicilik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle