Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Interstellar Trader 2 Türkçe yama

20.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Interstellar Trader 2. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama AAOCG sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Interstellar Trader 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: AAOCG
Oyun açıklaması:
Ödüllü Horse and Musket 2 serisinin ikincisi olan Prussias Glory, 1745 ve 1760 yılları arasındaki askeri dehasını sergileyen Büyük Frederickin beş önemli savaşını monitörünüze getiriyor.

İndirme sayısı:
9256
Yayın yılı:
2003





Interstellar Trader 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Interstellar Trader 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Interstellar Trader 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Interstellar Trader 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Interstellar Trader 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Interstellar Trader 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
High Seas Trader, fırtınalı 17. yüzyılda bir yelkenli geminin kaptanı, denizlerde yelken ve reytingler oynamanıza izin verecek ekonomik bir oyundur.
Ocean Trader, oyuncunun deniz ticaretinde hizmet veren şirketin ön saflarında yer aldığı kapsamlı bir ekonomik stratejidir.
Car Trader Simulator, kullanılmış araba satıcısı rolünü oynamamızı sağlayan ekonomik bir strateji oyunudur.
22. yüzyılın şafağında, insanın kaynaklara duyduğu şehvet onu Dünyanın ötesine ve uzaya götürdü.
PC ve PS4 için CAT Interstellar, bağımsız bir stüdyo Ioized Games tarafından geliştirilen bir bilim kurgu macera/keşif oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle