Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Car Trader Simulator Türkçe yama

23.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Car Trader Simulator. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Car Trader Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: Autopsy_Guy
Oyun açıklaması:
Car Trader Simulator, kullanılmış araba satıcısı rolünü oynamamızı sağlayan ekonomik bir strateji oyunudur. Oyun, Car Motion Flipperın yaratıcıları Polonyalı Live Motion Games stüdyosu tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9393
Yayın yılı:
2023





Car Trader Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Car Trader Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Car Trader Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Car Trader Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Car Trader Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Car Trader Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
High Seas Trader, fırtınalı 17. yüzyılda bir yelkenli geminin kaptanı, denizlerde yelken ve reytingler oynamanıza izin verecek ekonomik bir oyundur.
Bakery Simulator, Car Trader Simulator ile de bilinen bağımsız stüdyo Live Motion Games tarafından geliştirilen bir simülasyon oyunudur.
Ocean Trader, oyuncunun deniz ticaretinde hizmet veren şirketin ön saflarında yer aldığı kapsamlı bir ekonomik stratejidir.
Ödüllü Horse and Musket 2 serisinin ikincisi olan Prussias Glory, 1745 ve 1760 yılları arasındaki askeri dehasını sergileyen Büyük Frederickin beş önemli savaşını monitörünüze getiriyor.
Warhammer 40.000: Rogue Trader, Games Workshop tarafından oluşturulan popüler bir evrende geçen bir RPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle