Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Destiny: Rise of Iron Türkçe yama

16.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Destiny: Rise of Iron, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama Dual Crew sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Destiny: Rise of Iron (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
Destiny: Rise of Iron PS4te yayınlandı ve XONE, 2014te yayınlanan Destiny için başka bir DLCdir. Yapım Bungie tarafından geliştirildi ve Destiny: The Taken Kingin çalışması gerekiyor.

İndirme sayısı:
10292
Yayın yılı:
2016





Destiny: Rise of Iron oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Destiny: Rise of Iron dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Destiny: Rise of Iron klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Destiny: Rise of Iron ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Destiny: Rise of Iron oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Destiny: Rise of Iron içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Destiny 2, Bungie Software tarafından Guitar Hero serisi, Skylanders serisi ve Crash Bandicoot N.
Destiny 2: The Witch Queen, Destiny serisinin en çok satan FPP nişancı oyunu Destiny 2nin bir sonraki genişleme paketidir.
Destiny 2: Gods of Mars, Bungie stüdyosunun (ör. Halo serisiyle bilinir) çok oyunculu odaklı bir oyunu olan Destiny 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için başka bir genişletmedir.
Destiny 2: Beyond Light, Destiny 2 çevrimiçi nişancı oyununun beşinci büyük eklentisidir (Curse of Osiris, Warmind, Forsaken ve Shadowkeepten sonra).
Destiny 2: Lightfall, Bungie Studionun MMO Elements ile popüler atıcısı için bir sonraki genişleme.
Yorumlar
Yorum ekle