Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Destiny 2: Beyond Light Türkçe yama

16.11.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Destiny 2: Beyond Light. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir MTCT, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Destiny 2: Beyond Light (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
Destiny 2: Beyond Light, Destiny 2 çevrimiçi nişancı oyununun beşinci büyük eklentisidir (Curse of Osiris, Warmind, Forsaken ve Shadowkeepten sonra).

İndirme sayısı:
9672
Yayın yılı:
2020





Destiny 2: Beyond Light oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Destiny 2: Beyond Light dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Destiny 2: Beyond Light klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Destiny 2: Beyond Light ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Destiny 2: Beyond Light oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Destiny 2: Beyond Light içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Destiny 2, Bungie Software tarafından Guitar Hero serisi, Skylanders serisi ve Crash Bandicoot N.
Destiny 2: The Witch Queen, Destiny serisinin en çok satan FPP nişancı oyunu Destiny 2nin bir sonraki genişleme paketidir.
Destiny 2: Gods of Mars, Bungie stüdyosunun (ör. Halo serisiyle bilinir) çok oyunculu odaklı bir oyunu olan Destiny 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için başka bir genişletmedir.
Destiny: Rise of Iron PS4te yayınlandı ve XONE, 2014te yayınlanan Destiny için başka bir DLCdir.
After the End: Forsaken Destiny for AND ve iOS, büyük beğeni toplayan Dungeon Fighter Onlineın yaratıcıları Neople Games tarafından geliştirilen bir mobil macera bulmaca oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle