Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Snowman Türkçe yama

18.10.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Snowman! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama PCSEVEN sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Snowman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: PCSEVEN
Oyun açıklaması:
Kardan Adam, Play-yayıncılığın yayın teklifindeki en genç için, diğerlerinin yanı sıra, Ren Geyiğinin Maceraları ve Noel Baba Maceralarının yanında başka bir "Noel" oyunudur.

İndirme sayısı:
10715
Yayın yılı:
2008





Snowman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Snowman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Snowman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Snowman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Snowman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Snowman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için İyi Bir Kardan Adam Oluşturmak Zordur, AND ve iOS, Draknek tarafından geliştirilen mizahi bir mantıksal oyundur.
Skate City, Snowman tarafından geliştirilen bir arcade oyunudur. Oyun sırasında oyuncular haritalar arasında gezinerek bir kaykay üzerinde numaralar yaparlar.
DISTANT, bağımsız Avustralya stüdyosu Slingshot ve Satchelin ilk projesi olan orijinal bir platform oyunudur.
Where Cards Fall for iOS ve PC, The Game Band (yeni bir Amerikan stüdyosu) ve Snowman (DISTANT ve Altos Adventureın yaratıcıları) tarafından yaratılan alışılmadık bir mantıksal oyundur.
DISTANT, bağımsız Avustralya stüdyosu Slingshot ve Satchelin ilk projesi olan orijinal bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle