Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chroma Türkçe yama

17.05.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Chroma. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir KaOs.

Oyun için türkçe yama metni Chroma (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: KaOs
Oyun açıklaması:
Chroma, yenilikçi oyun çözümleri sunan, oynaması ücretsiz bir birinci şahıs çevrimiçi nişancı oyunudur. İngiliz stüdyo Harmonix, başlığı oluşturmaktan sorumludur.

İndirme sayısı:
8224
Yayın yılı:
2023





Chroma oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chroma dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chroma klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chroma ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chroma oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chroma içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
CrossFire, tamamen ücretsiz bir çevrimiçi birinci şahıs nişancı oyunudur.
Outer Wilds, mobil keşif oyunu Beacon 38 ve Terra Chroma mantık bulmacası öğelerine sahip bir RPG ile tanınan bağımsız stüdyo Mobius Digitalin üçüncü oyunudur.
Bir Renk Devrimi Başlatın! Yalnızca de Blob, çok güçlü I.N.K.T.yi geçerek yolunu çevirebilir, zıplayabilir ve boyayabilir.
Galaxy of Pen & Paper for PC, AND ve iOS, Knights of Pen & Paper (serinin ilk oyunu) ve Chroma Squadın yaratıcıları Behold tarafından geliştirilen mizahi RPG serisinin üçüncü bölümüdür.
Rambo filmlerinden ilham alan bir FPP raylı nişancı. Polonyalı bir stüdyo olan Teyon Games, başlığı oluşturmaktan sorumludur.
Yorumlar
Yorum ekle