Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rambo: The Video Game Türkçe yama

11.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Rambo: The Video Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Rambo: The Video Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Rambo filmlerinden ilham alan bir FPP raylı nişancı. Polonyalı bir stüdyo olan Teyon Games, başlığı oluşturmaktan sorumludur. Rambo: PC, PS3 ve X360 için Video Oyunu, muhteşem aksiyon ve arcade oyun modeline vurgu yapıyor.

İndirme sayısı:
9959
Yayın yılı:
2014





Rambo: The Video Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rambo: The Video Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rambo: The Video Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rambo: The Video Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rambo: The Video Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rambo: The Video Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Jumanji: The Video Game, aynı başlığı paylaşan serinin film lisansına dayanan bir aksiyon macera oyunudur.
Video Oyun Makinesi, oyunculara kendi video oyunlarını oluşturabilecekleri ve daha sonra bunları İnternet üzerinden başkalarıyla paylaşabilecekleri bir sanal alan ortamı sunar.
PC, PS4 vb. için LEGO Ninjago Film Video Oyunu, Travellers Takestan başka bir LEGO oyunudur.
James Rolfe tarafından yazılan Angry Video Game Nerd adlı İnternet video oyunları inceleme serisine dayanan bir platform oyunu Angry Video Game Nerd Adventures, 2013 yılında yayınlandı.
RoboCop: Rogue City, Rambo: The Video Game ve Terminator: Resistance gibi oyunların arkasındaki Polonyalı stüdyo Teyon tarafından geliştirilen bir FPSdir.
Yorumlar
Yorum ekle