Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Where the Heart Leads Türkçe yama

12.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Where the Heart Leads! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ORACLE.

Oyun için türkçe yama metni Where the Heart Leads (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: ORACLE
Oyun açıklaması:
Where the Heart Is, bir ailenin hikayesini ve bir ev arayışını öğrendiğimiz bağımsız bir macera oyunudur. Oyun, geçmişte daha büyük projelerde ve eski platformlardan oyun limanlarında diğer şirketleri desteklemekle ilgilenen Armature stüdyosu tarafından geliştirildi (örneğin, PS4 ve Xbox Oneda Bayonetta veya Vanquish).

İndirme sayısı:
9848
Yayın yılı:
2021





Where the Heart Leads oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Where the Heart Leads dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Where the Heart Leads klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Where the Heart Leads ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Where the Heart Leads oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Where the Heart Leads içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arcana Heart 3: Max Six Starsı Sevin !!!!!! PC için, Arcana Heart iki boyutlu dövüş oyunları serisindeki üçüncü girişin başka bir versiyonu.
The Wild at Heart, bağımsız Moonlight Kids stüdyosu tarafından geliştirilen, arcade ve strateji öğelerine sahip bir macera oyunudur.
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
TAKİPÇİ. 2: Heart of Chornobyl bir FPS, sürükleyici sim ve hayatta kalma korku oyunudur ve aynı zamanda 2007de S.
Heart of Darkness, bulmaca unsurlarına sahip bir aksiyon platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle