Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl Türkçe yama

08.11.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: MTCT
Oyun açıklaması:
TAKİPÇİ. 2: Heart of Chornobyl bir FPS, sürükleyici sim ve hayatta kalma korku oyunudur ve aynı zamanda 2007de S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl tarafından başlatılan serinin tam teşekküllü ikinci bölümüdür.

İndirme sayısı:
10277
Yayın yılı:
2023





S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl klasörüne koyun.

3. Türkçe yama S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arcana Heart 3: Max Six Starsı Sevin !!!!!! PC için, Arcana Heart iki boyutlu dövüş oyunları serisindeki üçüncü girişin başka bir versiyonu.
Carnage Heart Portable, "Carnage Heart Portable" adlı yapımın devamı niteliğinde olan tipik bir simülasyon-stratejik oyundur.
Icewind Dale: Heart of Winter Trials of the Luremaster, Icewind Dale: Heart of Winter için resmi ücretsiz bir genişlemedir.
Heart of Eternity, aksiyon ve rol yapma unsurları arasında ağırlıklı bir dengeye sahip bir üçüncü şahıs aksiyon/RPG oyunudur.
PC, PS3 ve PSVde yayınlanan Arcana Heart 3: Love Max!!!, Japon atari salonlarında popüler olan 2D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle