Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arcana Heart 3: Love Max!!!!! Türkçe yama

25.09.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Arcana Heart 3: Love Max!!!!!. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir GGHZ.

Oyun için türkçe yama metni Arcana Heart 3: Love Max!!!!! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: GGHZ
Oyun açıklaması:
PC, PS3 ve PSVde yayınlanan Arcana Heart 3: Love Max!!!, Japon atari salonlarında popüler olan 2D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.

İndirme sayısı:
8056
Yayın yılı:
2014





Arcana Heart 3: Love Max!!!!! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arcana Heart 3: Love Max!!!!! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arcana Heart 3: Love Max!!!!! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arcana Heart 3: Love Max!!!!! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arcana Heart 3: Love Max!!!!! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arcana Heart 3: Love Max!!!!! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
LORD of ARCANAda oyuncular, Arcananın gücünü elde etme arayışlarında efsanenin engin ve güçlü yaratıklarıyla savaşmak için yeraltı dünyasının karanlık derinliklerine dalarlar.
PlayStation 2 bilgisayar eğlence sistemi için dövüşen anime tarzı güzelliklerle dolup taşan bir 2D dövüşçü.
Arcana Heart 3: Max Six Starsı Sevin !!!!!! PC için, Arcana Heart iki boyutlu dövüş oyunları serisindeki üçüncü girişin başka bir versiyonu.
Gezici bir karnavalın karanlık sırlarını keşfedecek misiniz? Dark Arcanada bir lunaparkın ortasında gizemli bir şekilde ortadan kaybolan bir kadını arayan bir kadın dedektif rolünü üstleneceksiniz.
80 kalp dolu seviye ile güzel bir bulmaca oyunu. Oyun tamamen gerçek AŞK ile ilgilidir.
Yorumlar
Yorum ekle