Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Undungeon Türkçe yama

19.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Undungeon. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PARADiGM, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Undungeon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
UnDungeon for PC, roguelike ve aksiyon-macera öğelerinin orijinal bir karışımıdır. Almanyadan üç kişilik bağımsız bir geliştirici olan Laughing Machines bunu geliştirdi.

İndirme sayısı:
8323
Yayın yılı:
2021





Undungeon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Undungeon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Undungeon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Undungeon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Undungeon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Undungeon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bit Blaster, basit bir shootem up prodüksiyonudur. Bağımsız geliştirici Adam Nickerson tarafından kurulan tek kişilik bir şirket olan Nickervision Studios, geliştirilmesinden sorumludur.
PC için Paradigma, klasik iki boyutlu bir nokta ve tıkla sürrealist bilim kurgu macera oyunudur.
Bir bulmaca ustası olmak için bir arayışa çıkın! Zekice bulmacaları çözmek için eski makineler yapmak için keskin mantık duygunuzu ve Fizik Kanunlarını kullanın.
Insurmountable, bir keşif macera oyunu ve hayatta kalma unsurları içeren bir roguelike oyunudur.
Spells & Secrets bir aksiyon macera ve roguelike oyundur. Bağımsız Alman ekipleri Alchemist Interactive ve rokaplay tarafından geliştirildi ve Kickstarterdaki başarılı kitle fonlaması kampanyası
Yorumlar
Yorum ekle