Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tekken Türkçe yama

05.02.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Tekken, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ZENiTH.

Oyun için türkçe yama metni Tekken (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Tekken, Namco tarafından geliştirilen ve bu türün en popüler serilerinden birine yol açan bir 3D dövüş oyunudur. Başlık, bir 3D karakter doku modelinin bir gösterimi olarak oluşturuldu, ancak rekabetçi Virtua Fighter serisinden sorumlu SEGAdan geliştiriciler kullanılarak tam bir oyun haline getirilmesine karar verildi.

İndirme sayısı:
10689
Yayın yılı:
1995





Tekken oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tekken dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tekken klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tekken ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tekken oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tekken içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En iyi sanal dövüş oyunu unvanı için Tekken ve Street Fighter serileri arasında yıllardır kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.
Namco Bandai, amiral gemisi franchise TEKKEN ile oynaması ücretsiz pazara giriyor!
Tekken 3, Namco (şimdi Bandai Namco olarak bilinir) tarafından oluşturulan ikonik 3D dövüş oyunları serisinin bir sonraki bölümüdür.
TEKKEN™ HYBRID, hiçbir TEKKEN hayranının kaçırmayı göze alamayacağı, PlayStation®3 için bir Blu-ray Disc™ üzerinde üç temel TEKKEN eğlence deneyiminin benzersiz bir koleksiyonudur.
Tekken, AND ve iOSta yayınlanan bir mobil dövüş oyunu ve popüler konsol oyunları serisinin bir yan ürünü.
Yorumlar
Yorum ekle