Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NBA Live 09 Türkçe yama

18.03.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız NBA Live 09. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni NBA Live 09 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
NBA LIVE 09, oyuncuların spor simülasyon oyunlarına bakış açısını temelden değiştirdi ve geçen sezona değil, dün geceye dayanan bir NBA oyuncusunu mutlak bir hassasiyetle taklit etti.

İndirme sayısı:
10088
Yayın yılı:
2008





NBA Live 09 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NBA Live 09 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NBA Live 09 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NBA Live 09 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NBA Live 09 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NBA Live 09 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Live A Live, orijinal olarak 1994 yılında 16-bit Super Nintendo Entertainment System (SNES) konsolu için piyasaya sürülen ve hiçbir zaman resmi İngilizce versiyonu olmayan klasik Japon RPGsinin
NBA LIVE 16, serideki her oyunu geliştiren EA Sports tarafından 90ların ortalarında başlatılan basketbola adanmış popüler spor oyun serisinin bir başka yıllık baskısıdır.
Date A Live: Rio Reincarnation, daha önce yalnızca ABDde piyasaya sürülen Date A Live serisini oluşturan üç görsel roman macera oyununun (Date A Live: Rinne Utopia, Date A Live: Arusu Install, Date A
NBA LIVE 06 ile en eksiksiz basketbol deneyiminin duygu ve yoğunluğunu PCnizde hissedin.
Koridorda ilerleyin, defans oyuncularını geride bırakın ve NBA LIVE 07de oyununuzu en üst seviyeye taşıyın.
Yorumlar
Yorum ekle