Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Blightbound Türkçe yama

02.02.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Blightbound! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Blightbound (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Blightbound, çok oyunculu oyun için tasarlanmış, aksiyon RPG konvansiyonunda bir zindan tarayıcısıdır. Oyun, sıcak bir şekilde karşılanan oyunu Awesomenauts ile tanınan bağımsız stüdyo Ronimo Games tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Devolver Digital tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
10969
Yayın yılı:
2021





Blightbound oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Blightbound dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Blightbound klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Blightbound ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Blightbound oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Blightbound içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moonglow Bay, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir RPGdir. Oyun bağımsız bir stüdyo Bunnyhug tarafından geliştirildi, piyasaya sürülmesi Coatsink tarafından yapıldı.
The Outer Worlds 2, sıcak bir şekilde karşılanan bilimkurgu RPGnin 2019da piyasaya sürülen devamı niteliğindedir.
Müthiş Denizciler Bir Araya Geldi! 2012 baharında PC, Xbox 360 ve PlayStation 3te piyasaya sürülen MOBA Awesomenautsun bir konsol limanıdır.
Unsighted, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir Brezilya ekibi Studio Pixel Punk tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Humble Games tarafından yapıldı.
Ghost Giant, portföyünde sıcak bir şekilde karşılanan Fe ve Flipping Deathi içeren bağımsız stüdyo Zoink Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle