Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Unsighted Türkçe yama

03.03.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Unsighted. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SUPPLEX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Unsighted (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
Unsighted, RPG unsurlarına sahip bir aksiyon macera oyunudur. Oyun, bağımsız bir Brezilya ekibi Studio Pixel Punk tarafından geliştirildi ve piyasaya sürülmesi Humble Games tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
9710
Yayın yılı:
2021





Unsighted oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Unsighted dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Unsighted klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Unsighted ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Unsighted oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Unsighted içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Moonglow Bay, yaşam simülasyonu unsurlarına sahip bir RPGdir. Oyun bağımsız bir stüdyo Bunnyhug tarafından geliştirildi, piyasaya sürülmesi Coatsink tarafından yapıldı.
Born Punk, siberpunk bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Avustralyalı stüdyo Insert Disk 22 tarafından geliştirilmiştir.
GreedFall, nispeten güçlü bir aksiyon unsuruna sahip bir RPGdir. Oyun, portföyünde The Technomancer veya Bound by Flame gibi oyunlara sahip olan Spiders stüdyosu tarafından geliştirildi ve piyasaya
Bushiden, metroidvania unsurlarına sahip eski tarz bir aksiyon platform oyunudur.
Dark Moonlight bir hayatta kalma korku aksiyon macera oyunudur. Oyun Polonya ekibi Silent Bear Studio tarafından geliştirildi, piyasaya sürülmesi ise Black Rose Projects tarafından yapıldı.
Yorumlar
Yorum ekle