Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Harvey Birdman Attorney At Law Türkçe yama

15.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Harvey Birdman Attorney At Law. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama ZENiTH sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Harvey Birdman Attorney At Law (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Üçüncü sınıf bir süper kahraman, artık üçüncü sınıf bir avukat olan Harvey Birdmanın parlak kanat ucu ayakkabılarına adım atın. Gösteriden tanıdık mekanları ziyaret edin, sıradan çizgi film karakterleriyle röportaj yapın, ipuçlarını bulmak için kişisel eşyalarına bakın ve ardından tüm seti ve kabini mahkemeye verin.

İndirme sayısı:
9905
Yayın yılı:
2007





Harvey Birdman Attorney At Law oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Harvey Birdman Attorney At Law dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Harvey Birdman Attorney At Law klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Harvey Birdman Attorney At Law ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Harvey Birdman Attorney At Law oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Harvey Birdman Attorney At Law içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, Switch vb. için piyasaya sürülen Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy HD, bir avukat olan Phoenix Wrightın yer aldığı popüler bir dedektif macera oyunu serisinin üç bölümünün bir derlemesidir.
Edna & Harvey: The Breakout Anniversary Edition, pointnclick macera oyunu Edna & Harvey: The Breakoutun 2008 baskısının yenilenmiş bir versiyonudur.
Daedalic Entertainment, gerçekten çılgın bir hamleyle, gerçek zamanlı parçacık efektleri, paralaks oklüzyon haritası veya entegre fizik motoru olmadan yapacak yeni bir tıkla ve tıkla macera oyunu
The Great Ace Attorney Chronicles, 2015 macera video oyunu yasal dramaları The Great Ace Attorney: Adventures ve 2018deki The Great Ace Attorney 2: Resolvenin yenilenmiş versiyonlarını içeren Capcom
Phoenix Wright: Ace Attorney Trials and Tribulations, taşınabilir bir NDS konsolu için bir mahkeme macerasının üçüncü bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle