Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Pranksterz: No Rest For The Wicked Türkçe yama

07.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Pranksterz: No Rest For The Wicked. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: AGAiN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Pranksterz: No Rest For The Wicked (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: AGAiN
Oyun açıklaması:
Zgrywus 2: No Change, çılgın atari oyunu Zgrywus: Finish the bossun devamı niteliğindedir. Oyun, JoWoods Neighbours from Hell of Rhodium serisindekiyle neredeyse aynı oyun düzenini kullanır.

İndirme sayısı:
10447
Yayın yılı:
2007





Pranksterz: No Rest For The Wicked oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Pranksterz: No Rest For The Wicked dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Pranksterz: No Rest For The Wicked klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Pranksterz: No Rest For The Wicked ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Pranksterz: No Rest For The Wicked oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Pranksterz: No Rest For The Wicked içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İşle ilgili sorunlar mı? Patron seni deli mi ediyor? Geri vurma zamanı!
The Mystery of the Wicked Village, bir keşiş-dedektifin maceralarıyla ilgili bir dizi macera oyununun ikinci bölümüdür.
Rugby Challenge 3, ragbi ile ilgili başka bir oyundur. Wicked Witch Software stüdyosu tarafından yaratıldı ve Tru Blu Entertainment tarafından yayınlandı.
Wicked Monster Blast for Wii, her yaş için heyecan verici bir aile eğlencesi atış galerisi oyunudur - düşmanları patlatmak ve bulmacaları çözmek için Wii Remoteu kullanın ve 12 çılgın mini oyun ve 20
Wicked Monster Blast for Wii, her yaş için heyecan verici bir aile eğlencesi atış galerisi oyunudur - düşmanları patlatmak ve bulmacaları çözmek için Wii Remoteu kullanın ve 12 çılgın mini oyun ve 20
Yorumlar
Yorum ekle