Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Mystery of the Wicked Village Türkçe yama

28.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Mystery of the Wicked Village, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama DOC.

Oyun için türkçe yama metni The Mystery of the Wicked Village (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DOC
Oyun açıklaması:
The Mystery of the Wicked Village, bir keşiş-dedektifin maceralarıyla ilgili bir dizi macera oyununun ikinci bölümüdür. Bu, İspanyol stüdyo Alcachofa Softun, yani Murder in the Abbey adlı ilk bölümün arkasında duran aynı grubun prodüksiyonudur.

İndirme sayısı:
9388
Yayın yılı:
2023





The Mystery of the Wicked Village oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Mystery of the Wicked Village dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Mystery of the Wicked Village klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Mystery of the Wicked Village ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Mystery of the Wicked Village oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Mystery of the Wicked Village içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir kokteyl partisi, bir konak ve hain eylemler. Murder at Mystery Manor (veya [e-posta korumalı]), sekiz oyuncuya kadar çok oyunculu bir parti/gizem/inceleme oyunudur.
Village Life, şimdiye kadarki en yenilikçi Facebook oyunudur! Village Lifeda oyuncu, yiyecek ve barınağa ihtiyacı olan hamile bir çifte bakmakla başlar.
Zgrywus 2: No Change, çılgın atari oyunu Zgrywus: Finish the bossun devamı niteliğindedir.
Wicked Monster Blast for Wii, her yaş için heyecan verici bir aile eğlencesi atış galerisi oyunudur - düşmanları patlatmak ve bulmacaları çözmek için Wii Remoteu kullanın ve 12 çılgın mini oyun ve 20
Wicked Monster Blast for Wii, her yaş için heyecan verici bir aile eğlencesi atış galerisi oyunudur - düşmanları patlatmak ve bulmacaları çözmek için Wii Remoteu kullanın ve 12 çılgın mini oyun ve 20
Yorumlar
Yorum ekle