Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Regalia: Of Men and Monarchs Türkçe yama

23.05.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Regalia: Of Men and Monarchs! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Regalia: Of Men and Monarchs (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
Regalia: Of Men And Monarchs for PC, XONE vb. strateji öğeleri içeren sıra tabanlı bir RPGdir. Pixelated Milk olarak bilinen Polonyalı bir geliştirici tarafından oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9610
Yayın yılı:
2023





Regalia: Of Men and Monarchs oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Regalia: Of Men and Monarchs dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Regalia: Of Men and Monarchs klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Regalia: Of Men and Monarchs ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Regalia: Of Men and Monarchs oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Regalia: Of Men and Monarchs içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
XCOM 2: War of the Chosen, sıra tabanlı strateji oyunu XCOM 2nin PC, PS4 ve XONE sürümü için bir eklentidir.
Bir zamanlar bir Jester, Bonte Avond Studioyu kuran dört müzisyenden oluşan bir grup tarafından geliştirilen bir indie macera oyunudur.
Infinite Guitars, doğru zamanda uygun düğmelere basarak müzik "çalıştırırken" sıra tabanlı savaşlarda savaştığımız alışılmadık bir RPGdir.
Bir torba sütün dışında bir süt torbasının dışında bir süt, psychedelic korku hissi veren deneysel bir görsel roman macera oyunudur.
Hoplite, mobil cihazlar için sıra tabanlı bir strateji oyunudur. Başlık, Magma Fortress stüdyosunda çalışan Doug Cowley tarafından oluşturuldu.
Yorumlar
Yorum ekle