Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

City Life DS Türkçe yama

02.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz City Life DS! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama IRAQ ATT.

Oyun için türkçe yama metni City Life DS (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: IRAQ ATT
Oyun açıklaması:
City Life DS, başlangıçta kişisel bilgisayarlarda piyasaya sürülen ekonomik stratejinin cep boyutunda bir versiyonudur. Oyunun bu sürümünden Monte Cristo geliştirme stüdyosu sorumludur.

İndirme sayısı:
8512
Yayın yılı:
2008





City Life DS oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) City Life DS dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales City Life DS klasörüne koyun.

3. Türkçe yama City Life DS ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


City Life DS oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve City Life DS içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Strange Remastered Collection, Life is Strange serisinin ilk iki oyununun yeniden düzenlenmiş versiyonlarından oluşan bir settir: ilk oyun ve devamı Life is Strange: Before the Storm.
Yerleşim bölgelerindeki muhteşem villalardan finans bölgesindeki heybetli gökdelenlere kadar, hayallerinizdeki şehri tasarlayın, inşa edin ve geliştirin.
AND ve iOSta yayınlanan City Island 3, basit bir ekonomik stratejinin şehir kurucuları türüne ait üçüncü tam teşekküllü versiyonudur.
Hamsterz Life, MTO tarafından geliştirilen ve Ubisoft tarafından piyasaya sürülen bir oyundur.
Life in Bunker, PCde yayınlanan kıyamet sonrası bir ekonomik stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle