Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mimic Arena Türkçe yama

18.04.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Mimic Arena, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Mimic Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: s0m
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan Mimic Arena ve XONE, platform unsurlarına sahip yerel bir çok oyunculu çılgın aksiyon oyunudur. Tyler Edwardsın prototipi 2013te Global Game Jamden geldi, ardından yaratıcının bağımsız stüdyosu Tiny Horse Games tarafından ticari olarak tamamen geliştirildi.

İndirme sayısı:
9698
Yayın yılı:
2016





Mimic Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mimic Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mimic Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mimic Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mimic Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mimic Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ash of Gods: Arena, AoG: Redemption çok oyunculu modunun bağımsız bir versiyonudur.
Arena Masters: Legend Begins, Nexondan (Dnasty Warriors: Unleashed ve Pocket MapleStory geliştiricileri) başka bir projedir.
Arena Wars (AW), RTS oyunlarının oyun ilkelerini ve arayüzünü aksiyon tabanlı atıcıların hızlı temposu ile birleştiren tamamen yeni bir 3D Gerçek Zamanlı Strateji oyunudur.
Tiny Combat Arena, bu türün tipik temsilcilerinden çok daha erişilebilir bir yapım olacak şekilde tasarlanmış bir uçuş simülatörüdür.
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle