Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Croc: Legend of the Gobbos Türkçe yama

28.06.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Croc: Legend of the Gobbos. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PANiCDOX, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Croc: Legend of the Gobbos (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Croc: The Legend of Gobbos, çocuklar için harika bir platform oyunudur. Kahramanı, korkunç bir baron Dante tarafından kaçırılan arkadaşları Gobbosa yardım etmek için yola çıkan genç bir timsah olan isimsiz Croctur.

İndirme sayısı:
9637
Yayın yılı:
1997





Croc: Legend of the Gobbos oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Croc: Legend of the Gobbos dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Croc: Legend of the Gobbos klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Croc: Legend of the Gobbos ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Croc: Legend of the Gobbos oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Croc: Legend of the Gobbos içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sinbad ile Dünyanın Sonunun Ötesine Yolculuk! DreamWorksün uzun metrajlı animasyon filminden PC aksiyon oyunu Sinbad: Legend of the Seven Seas™ geliyor.
The Legend of Tianding, bir arcade platform oyunu ve Tayvan tarihini ve kültürünü açıkça tanıtan bir stüdyo olan Creative Games Computer Graphics Corporationın ilk üretimidir.
Legend of Grimrock II, büyük beğeni toplayan 2012 indie oyununun devamı niteliğindedir.
The Legend of Legacy for 3DS, bir Japon fantezi RPGsidir ve daha önce Final Fantasy Legend olarak bilinen, özellikle Japonyada popüler olan SaGa serisinin manevi halefidir.
The Legend of Beowulf, öncelikle elektronik eğlencenin genç hayranları için geliştirilmiş bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle