Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Legend of Tianding Türkçe yama

12.03.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz The Legend of Tianding. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Legend of Tianding (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
The Legend of Tianding, bir arcade platform oyunu ve Tayvan tarihini ve kültürünü açıkça tanıtan bir stüdyo olan Creative Games Computer Graphics Corporationın ilk üretimidir.

İndirme sayısı:
9239
Yayın yılı:
2021





The Legend of Tianding oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Legend of Tianding dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Legend of Tianding klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Legend of Tianding ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Legend of Tianding oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Legend of Tianding içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Beyond the Legend: Mysteries of Olympus, Cracowdan Teyon stüdyosunun sözde gündelik pazardan (ara sıra oyuncular) izleyicilere hitap eden bir önerisidir.
Endless Legend: Tempest for PC, 2014ün sıra tabanlı strateji oyunu Endless Legend için dördüncü büyük genişleme paketidir.
The Legend of Legacy for 3DS, bir Japon fantezi RPGsidir ve daha önce Final Fantasy Legend olarak bilinen, özellikle Japonyada popüler olan SaGa serisinin manevi halefidir.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
Croc: The Legend of Gobbos, çocuklar için harika bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle