Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Unsolved Crimes Türkçe yama

28.08.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Unsolved Crimes. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TFT, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Unsolved Crimes (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: TFT
Oyun açıklaması:
Cinayet Bölümünün çaylak bir dedektifisiniz. Kalkınan bir model olan Betsy Blake – yeni partnerinizin kız kardeşi – ortadan kaybolur. Bir yalnız, baş şüphelidir.

İndirme sayısı:
8771
Yayın yılı:
2008





Unsolved Crimes oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Unsolved Crimes dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Unsolved Crimes klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Unsolved Crimes ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Unsolved Crimes oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Unsolved Crimes içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Legend of Zelda: The Wind Wakerın destansı hikayesi, Linkin kendisini yeni bir macerada bilinmeyen denizlerde kaybolmuş ve yalnız bulması ile devam ediyor.
NCIS: Hidden Crimes, Ubisoftun kendi stüdyoları tarafından geliştirilen, bir dedektif macera oyununun unsurlarını mantık zorlukları ve HOPA unsurlarıyla birleştiren sıradan bir oyundur.
Deus Ex: İnsan Devrimi komplosu The Missing Linkte daha da derinleşiyor.
PCde bulunan Seclusion: Islesbury, bir oyuncunun on yıl önce gerçekleşen gizemli bir cinayet hakkında soruşturma yürütmesi gereken bir korku macera oyunudur.
Real Football 2008, futbolla ilgili bir spor oyunudur. Temel olarak, başlık, daha gelişmiş çözümler arayan türün hem acemi hem de gazilerinin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.
Yorumlar
Yorum ekle