Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

An Octave Higher Türkçe yama

10.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz An Octave Higher! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir RESURRECTiON.

Oyun için türkçe yama metni An Octave Higher (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: RESURRECTiON
Oyun açıklaması:
An Octave Higher, PCler ve mobil platformlar için piyasaya sürülen fantastik bir görsel roman/macera oyunudur. Yeni evren (bir bilimkurgu Sage Fusionın ardından) hatırı sayılır bir prequel tarafından güçlendirildi – MacOS ve Linux işletim sistemleri de dahil olmak üzere yalnızca kişisel bilgisayarlar için yeterince ilginç bir şekilde piyasaya sürülen Her Seferde Bir Küçük Ateş.

İndirme sayısı:
10881
Yayın yılı:
2015





An Octave Higher oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) An Octave Higher dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales An Octave Higher klasörüne koyun.

3. Türkçe yama An Octave Higher ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


An Octave Higher oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve An Octave Higher içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Date A Live: Rio Reincarnation, daha önce yalnızca ABDde piyasaya sürülen Date A Live serisini oluşturan üç görsel roman macera oyununun (Date A Live: Rinne Utopia, Date A Live: Arusu Install, Date A
PC ve AND için Octave, aksiyon öğelerine sahip bir korku üzerine tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Puzzle Fighter, PC, PS4 vb. dahil olmak üzere mobil cihazlar için piyasaya sürülen Super Puzzle Fighter II Turbonun devamı niteliğindedir.
Three Fourths Home, SWITCH, PS4 vb. dahil olmak üzere bir dizi platform için piyasaya sürülen deneysel, anlatı odaklı bir oyundur.
2009da piyasaya sürülen Vampire Saga: Pandoras Box (Vampire Saga: Pandoras Box), gündelik HOG prodüksiyonunun hayranları arasında hatırı sayılır bir popülerlik kazandı.
Yorumlar
Yorum ekle