Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Three Fourths Home Türkçe yama

29.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Three Fourths Home, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiViNE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Three Fourths Home (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
Three Fourths Home, SWITCH, PS4 vb. dahil olmak üzere bir dizi platform için piyasaya sürülen deneysel, anlatı odaklı bir oyundur. Oyun, iki geliştiriciden oluşan küçük bir stüdyo olan [bracket]games tarafından geliştirildi: Zach Stanford ve kardeşi Jon, Nötrino Etkisi olarak da bilinen bir besteci.

İndirme sayısı:
9902
Yayın yılı:
2015





Three Fourths Home oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Three Fourths Home dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Three Fourths Home klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Three Fourths Home ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Three Fourths Home oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Three Fourths Home içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Özet: RED, oyuncak askerlerden oluşan iki grup arasındaki bir çatışmanın hikayesidir.
No Longer Home, iki oda arkadaşının birlikte son anlarını anlatan bir anlatı üzerine tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Yıl 2152. Doğal kaynakların kesin olarak tükenmesinden sonra, tesadüfen keşfedilen gizemli kristallerin sağladığı enerji sayesinde medeniyet hayatta kalır.
Home Free, kahramanları büyük şehirde yerlerini arayan evsiz köpekler olan RPG unsurlarına sahip, hayatta kalma odaklı bir aksiyon macera oyunudur.
PC için Home Sweet Home, Bangkokta kurulmuş bir stüdyo olan YGGDRAZIL GROUP tarafından geliştirilen birinci şahıs perspektif korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle