Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dominions: Priests, Prophets & Pretenders Türkçe yama

27.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Dominions: Priests, Prophets & Pretenders. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama NAPALM.

Oyun için türkçe yama metni Dominions: Priests, Prophets & Pretenders (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Dominions: Priests Prophets & Pretenders, rol yapan bir tanrı rolünü üstlendiğiniz sıra tabanlı bir fantezi oyunudur. Her hak sahibi, her birinin kendi güçlü ve zayıf yönleri olan on dört kültürden birinin Efendisi ve Efendisidir.

İndirme sayısı:
9602
Yayın yılı:
2001





Dominions: Priests, Prophets & Pretenders oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dominions: Priests, Prophets & Pretenders dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dominions: Priests, Prophets & Pretenders klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dominions: Priests, Prophets & Pretenders ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dominions: Priests, Prophets & Pretenders oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dominions: Priests, Prophets & Pretenders içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Kaotik alemine girin ve bu sıra tabanlı arena dövüş dövüş oyununda Yaratıklarından birinin rolünü üstlenin.
PC için Dominions 5: Warriors of the Faith, 2001de başlayan strateji oyunları serisinin bir başka girişidir.
Priest Simulator, Priestte bulunan hemen hemen aynı temaları kullandıktan sonra Delirma stüdyosunun ikinci projesidir (hataları önlemek için geliştiriciler ilk oyunun adını Faither olarak
Rocket Arena, oyuncuların mevcut şampiyonlardan birinin rolünü üstlendiği ve Rocket Championship Tour turnuvasında savaştığı bir arcade FPSdir.
2. Dünya Savaşı, uğursuz 1939-1948 döneminde bağımsız bir ülkenin (veya birkaç ülkenin) lideri rolünü üstlendiğiniz sıra tabanlı stratejik bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle