Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Total War: Rome II Rise of the Republic Türkçe yama

01.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Total War: Rome II Rise of the Republic, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama LUCiD sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Total War: Rome II Rise of the Republic (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
Total War: Rome II – Rise of the Republic, Creative Assemblyden içerik oluşturucular tarafından geliştirilen en çok satan strateji serisi olan Total War serisine 2013ün girişi için beşinci büyük genişlemenin adıdır.

İndirme sayısı:
9373
Yayın yılı:
2018





Total War: Rome II Rise of the Republic oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Total War: Rome II Rise of the Republic dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Total War: Rome II Rise of the Republic klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Total War: Rome II Rise of the Republic ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Total War: Rome II Rise of the Republic oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Total War: Rome II Rise of the Republic içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Wrath of Sparta, Eylül 2013te piyasaya sürülen temel başlık olan Total War: Rome IInin üçüncü büyük genişletmesidir.
Total War: Rome II – Caesar in Gaul PC için Creative Assembly tarafından geliştirilen popüler bir RTS oyunu için bir genişleme paketidir.
Total War: Rome II – PC için Empire Divided, popüler strateji oyunlarının bir bölümü olan Total War: Rome IInin dördüncü büyük genişleme paketidir.
Alexander, Rome: Total War için ikinci genişleme paketidir. Total War serisindeki diğer ürünler gibi Creative Assembly tarafından geliştirilmiştir.
"Total War: Rome II", popüler bir gerçek zamanlı strateji dizisi olan "Total War"ın başka bir bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle