Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alien Incident Türkçe yama

01.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alien Incident. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Alien Incident (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Bu sizin için başka bir tipik akşam -- amcanızın bir kez daha tuhaf icatlarının gerçekten işe yaradığını göstererek dünyanın yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışmasını izlemek.

İndirme sayısı:
10380
Yayın yılı:
1996





Alien Incident oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alien Incident dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alien Incident klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alien Incident ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alien Incident oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alien Incident içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Malgrave Adasının suları efsanevidir. Yerliler, adanın banyolarında ıslanmanın yaşlanan bir vücuttan yıllarını eriteceğine inanıyor.
Oyun dünyasını vuran en son sürpriz olan Nexus The Jupiter Incidente kendinizi kaptırın!
Victorian Amirals: Marianas Incident 1887, sıra tabanlı deniz stratejilerinde uzmanlaşmış Rus Totem Oyunları stüdyosunun eseridir.
PC için Fidelio Incident, sözde yürüme simülatörleri için tipik olan unsurları içeren bir macera oyunudur.
Alien Shooter Conscription, iki oyun türünün benzersiz bir karışımı olan kült Alien Shooter 2nin devamı niteliğindedir: Aksiyon ve RPG.
Yorumlar
Yorum ekle