Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Fidelio Incident Türkçe yama

27.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Fidelio Incident. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Fidelio Incident (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
PC için Fidelio Incident, sözde yürüme simülatörleri için tipik olan unsurları içeren bir macera oyunudur. Fidelio Incident, 2014te Ken Feldman (God of War IIIün sanat yönetmeni) tarafından kurulan bağımsız bir stüdyo olan Act 3 Games tarafından yaratıldı.

İndirme sayısı:
9948
Yayın yılı:
2017





The Fidelio Incident oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Fidelio Incident dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Fidelio Incident klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Fidelio Incident ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Fidelio Incident oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Fidelio Incident içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Malgrave Adasının suları efsanevidir. Yerliler, adanın banyolarında ıslanmanın yaşlanan bir vücuttan yıllarını eriteceğine inanıyor.
Oyun dünyasını vuran en son sürpriz olan Nexus The Jupiter Incidente kendinizi kaptırın!
Victorian Amirals: Marianas Incident 1887, sıra tabanlı deniz stratejilerinde uzmanlaşmış Rus Totem Oyunları stüdyosunun eseridir.
Before I Forget, macera oyunu ve yürüme simülatörü unsurları içeren kısa bir oyundur.
Bu sizin için başka bir tipik akşam -- amcanızın bir kez daha tuhaf icatlarının gerçekten işe yaradığını göstererek dünyanın yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışmasını izlemek.
Yorumlar
Yorum ekle