Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi Türkçe yama

23.12.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ASA.

Oyun için türkçe yama metni Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi, Akira Toriyama adında bir Japon karikatürist tarafından yaratılan, Saiyan savaşçılarının ve arkadaşlarının hikayesini anlatan Japon çizgi romanları ve animasyon TV dizileri temel alınarak geliştirilen, PS2 için başka bir konsol dövüş oyunudur.

İndirme sayısı:
8441
Yayın yılı:
2005





Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball Z: Tenkaichi Tag Team, oyuncunun Dragon Ball Z serisinden bilinen kahramanların kontrolünü ele geçirdiği ve iki kişilik takımların muhteşem, kurgulanmış çatışmalarına katıldığı bir
Dragon Ball Z: Budokai 3, popüler çizgi romanlara ve aynı başlık altındaki bir TV dizisine dayanan bir dövüşün başka bir sürümüdür.
X360 ve PS3te yayınlanan Dragon Ball Z Budokai HD Collection, dünyaca ünlü Dragon Ball adlı anime ve mangada geçen konsol dövüş oyunları serisinin birinci ve üçüncü bölümünü içeriyor.
Dragon Ball Z: PS2 ve GCN için Budokai, Dragon Ball Z adlı lionized manga ve animenin popüler karakterleriyle savaştığımız dövüş oyunu serisinin ilk bölümüdür.
Dragon Ball Z: Shin Budokai, Akira Toriyama tarafından yaratılan Japon animesinin popülaritesine dayanan Dimpsten bir dövüş.
Yorumlar
Yorum ekle