Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Stasis Türkçe yama

14.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Stasis, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama AGES sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Stasis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Stasis, Güney Afrikadan küçük bir ekip tarafından geliştirilen izometrik bir macera karanlık bilim kurgu oyunudur. Stasiste, bir araştırma tesisindeki odasında uyanan John Maracheck rolünü üstleniyoruz.

İndirme sayısı:
9029
Yayın yılı:
2015





Stasis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Stasis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Stasis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Stasis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Stasis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Stasis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bone Totem, 2015te piyasaya sürülen Stasis adlı bir dizi tıkla ve tıkla macera oyununun ikinci bölümüdür.
Next Stop Nowhere, bir bilim kurgu macera oyunudur. Oyuncu, bir kadının çocuğunu kurtarmasına yardım etmeye çalışan bir kurye rolünü üstlenir.
Hiçbir iş çok büyük ya da küçük değildir! Saman balyalayın, çimenleri biçin, soya fasulyesi veya mısır ekin, mısır püskürtün veya hasat edin ve daha fazlasını yapın - işi doğru yapmak size kalmış!
PC, PS4 ve Xone için Blackhole, bilim kurgu dünyasında ayarlanan ve bağımsız bir Çek stüdyosu Fiolasoft tarafından geliştirilen geleneksel bir 2D platformcudur.
Fatigue, Samuli Jolkio tarafından geliştirilen PC tabanlı bir korku macera macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle