Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Project Genesis Türkçe yama

10.02.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Project Genesis. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Project Genesis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AT4RE
Oyun açıklaması:
Project Genesis, bağımsız stüdyo 8 Circuit tarafından geliştirilen dinamik bir uzay savaş simülatörü ve FPSnin birleşimidir. Oyun, insanlığın kaderine karar verebilecek bir yapay zeka olmamızı sağlıyor.

İndirme sayısı:
9271
Yayın yılı:
2023





Project Genesis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Project Genesis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Project Genesis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Project Genesis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Project Genesis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Project Genesis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genesis, MOBA türüne ait bilim kurgu tabanlı bir yapımdır. Oyuncular oyunda bulunan kahramanlardan birinin kontrolünü ele alır ve 5e 5 takımlı maçlarda yer alır.
Yıldızlar! Supernova Genesis, sıra tabanlı strateji oyunu Starsın devamı niteliğindedir!
Genesis Noir, Big Bangden önce ve sonra, sevgilisini kurtarmak isteyen ve bunu yapmak için evrenin ezici genişlemesini engellemesi gereken bir karakteri oynadığımız tek renkli bir macera oyunudur.
SEGA Mega Drive Collection, tek bir kutuda 30dan fazla başlık ile şimdiye kadar bir araya getirilmiş klasik SEGA ürünlerinin en kapsamlı derlemesidir!
Primal Carnage: Genesis, dinozorların hayata döndürüldüğü bir dünyada geçen hikaye odaklı, epizodik tek oyunculu bir maceradır.
Yorumlar
Yorum ekle