Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Spycraft: The Great Game Türkçe yama

26.12.2023
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Spycraft: The Great Game. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Spycraft: The Great Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
Spycraft: The Great Game, kısmen interaktif bir film şeklinde yapılmış, simülasyon unsurlarına sahip bir macera casus oyunudur. Yapım, Pitfall!

İndirme sayısı:
8359
Yayın yılı:
1996





Spycraft: The Great Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Spycraft: The Great Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Spycraft: The Great Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Spycraft: The Great Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Spycraft: The Great Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Spycraft: The Great Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Great Detective Pikachu: 3DSde yayınlanan The Birth of a New Duo, bir dedektif macera oyunudur.
Çarpıcı bir kurgusal dünyada geçen komik çizgi film askeri birimlerini içeren, büyük bir mizah anlayışına sahip bir dokun ve kaydır sıra tabanlı strateji oyunu.
The Great Maybe, bağımsız stüdyo Caligari Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
PC, PSV vb. İçin Harika Bir Adı Olmayan Kırmızı Oyun, Polonyalı bir geliştirme stüdyosu olan Bloober Teamin bir yan kuruluşu olan iFun4All tarafından geliştirilen biraz steampunk iki boyutlu bir
Sun Crusher: The Great War, Malezyalı geliştiriciler grubunun Bad Nose Entertainment adı altında daha geniş dünyada duyulmuş ilk üretimi için.
Yorumlar
Yorum ekle