Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Red Game Without a Great Name Türkçe yama

28.06.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Red Game Without a Great Name. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DiViNE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Red Game Without a Great Name (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: DiViNE
Oyun açıklaması:
PC, PSV vb. İçin Harika Bir Adı Olmayan Kırmızı Oyun, Polonyalı bir geliştirme stüdyosu olan Bloober Teamin bir yan kuruluşu olan iFun4All tarafından geliştirilen biraz steampunk iki boyutlu bir arcade oyunudur.

İndirme sayısı:
9911
Yayın yılı:
2015





Red Game Without a Great Name oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Red Game Without a Great Name dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Red Game Without a Great Name klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Red Game Without a Great Name ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Red Game Without a Great Name oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Red Game Without a Great Name içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Great Escape, Steve McQueenin oynadığı 1963 Oscar adayı filme dayanıyor ve 2.
The Great Maybe, bağımsız stüdyo Caligari Games tarafından geliştirilen bir macera oyunudur.
Great British Railway Journeys, Train Simulator serisinin yan ürünü olan Dovetail Games stüdyosu tarafından geliştirilen bir demiryolu simülatörüdür.
The Great Ace Attorney Chronicles, 2015 macera video oyunu yasal dramaları The Great Ace Attorney: Adventures ve 2018deki The Great Ace Attorney 2: Resolvenin yenilenmiş versiyonlarını içeren Capcom
Sun Crusher: The Great War, Malezyalı geliştiriciler grubunun Bad Nose Entertainment adı altında daha geniş dünyada duyulmuş ilk üretimi için.
Yorumlar
Yorum ekle