Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dominion Türkçe yama

22.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dominion. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dominion (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
Dominion, çok oyunculu oyun için özel olarak tasarlanmış bir Aksiyon/cRPG oyunudur. Aksiyon, farklı topoğrafyalara (ormanlar, çöller, bataklıklar, mağaralar, yeraltı toprakları vb.

İndirme sayısı:
10435
Yayın yılı:
2023





Dominion oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dominion dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dominion klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dominion ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dominion oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dominion içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
"Alien Dominion: The Acroian Encounter", oyuncunun derin uzay keşif görevinde görev yapan bir taret topçusu rolünde olduğu bir 3d raylı uzay nişancı oyunudur.
Star Trek: Deep Space Nineın son iki sezonunu kasıp kavuran Dominion War, Federasyon ve Klingonların ittifakını Kardasyalılara ve işgalci Dominion filolarına karşı Alfa Çeyreğinin kontrolü için uzun
M.O.S. Massive Multiplayer Tactical Role Playing Shooter (M.M.T.R.P.S.) adlı fütüristik bir oyundur.
STAR TREK: CONQUEST, Yeni Nesil döneminde geçen strateji ve aksiyonun bir karışımını içeren tek oyunculu bir galaktik fetih oyunudur.
Açık havada vahşi doğa, bataklıklar, ormanlar, dağlar, kutup toprakları, kasabalar, köyler, kaleler, zindanlar, tapınaklar, mağaralar ve yasak kalıntılar dahil olmak üzere tam 3.
Yorumlar
Yorum ekle