Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

M.O.S. Türkçe yama

19.08.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız M.O.S.. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir Red Hot.

Oyun için türkçe yama metni M.O.S. (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: Red Hot
Oyun açıklaması:
M.O.S. Massive Multiplayer Tactical Role Playing Shooter (M.M.T.R.P.S.) adlı fütüristik bir oyundur. Oyuncu, mevcut gruplardan birinin tarafında hizmet etmesi için Bali adlı uzak bir gezegene gönderilen bir asker paralı asker rolünü oynuyor: Dominion, The Divine Separation ve The Sovereignty.

İndirme sayısı:
8644
Yayın yılı:
2005





M.O.S. oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) M.O.S. dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales M.O.S. klasörüne koyun.

3. Türkçe yama M.O.S. ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


M.O.S. oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve M.O.S. içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Pools of Darkness, Unutulmuş Diyarlar dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG destanının dördüncü ve son bölümüdür.
SCP: Containment Breach Multiplayer, hayatta kalma korku unsurlarına sahip çok oyunculu bir aksiyon oyunudur.
Curse of the Azure Bonds, Unutulmuş Diyarların fantastik dünyasında geçen Advanced Dungeons & Dragons kurallarına dayanan cRPG serisinin ikinci bölümüdür.
Hired Guns, Luytene gönderilen bir paralı asker ekibinin kontrolünü elinize almanızı sağlayan aksiyon dolu bir RPG oyunudur.
Soğuk Savaş oyunu, SSCB ve ABDnin bir anlaşmaya varmadığı ve görevimizin gruplardan birini seçmek ve zafere götürmektir.
Yorumlar
Yorum ekle