Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Idolmaster Live For You! Türkçe yama

26.06.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz The Idolmaster Live For You!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama PARADiGM.

Oyun için türkçe yama metni The Idolmaster Live For You! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
Idolmaster Sizin İçin Yaşıyor! Bandai Namco tarafından geliştirilen bir müzik ve ritim oyunudur. Oyun, 2007de piyasaya sürülen ve daha önce Japon atari salonlarında zafer kazanan The Idolmaster serisinin ilk bölümünün bir yan ürünü.

İndirme sayısı:
10436
Yayın yılı:
2008





The Idolmaster Live For You! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Idolmaster Live For You! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Idolmaster Live For You! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Idolmaster Live For You! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Idolmaster Live For You! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Idolmaster Live For You! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Xbox 360taki Idolmaster (başlık ayrıca [e-posta korumalı] olarak da kaydedilmiştir) macera oyunu, ritim ve müzik yöneticisinin bir birleşimidir.
The Idolmaster Must Songs Aka-Ban ([email protected]: Must Songs Aka-Ban olarak da bilinir), The Idolmaster oyunları için üretilmiş şarkıları çaldığımız ritim oyunu serisi Taiko no Tatsujinin bir yan
Idolmaster Must Songs Ao-Ban ([e-posta korumalı]: Must Songs Ako-Ban olarak da bilinir), The Idolmaster oyunları için üretilmiş şarkıları çaldığımız ritim oyunu serisi Taiko no Tatsujinin bir yan
The Idolmaster Cinderella Girls: Viewing Revolution, PlayStation 4 ve PlayStation VR için geliştirilmiş etkileşimli bir konserdir.
The Idolmaster 2 ([email protected] 2 olarak da bilinir) The Idolmaster serisinin ikinci bölümü olan arcade ve macera oyunları öğelerine sahip bir müzik yöneticisi oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle