Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Idolmaster Must Songs Ao-Ban Türkçe yama

15.10.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız The Idolmaster Must Songs Ao-Ban. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Idolmaster Must Songs Ao-Ban (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Idolmaster Must Songs Ao-Ban ([e-posta korumalı]: Must Songs Ako-Ban olarak da bilinir), The Idolmaster oyunları için üretilmiş şarkıları çaldığımız ritim oyunu serisi Taiko no Tatsujinin bir yan ürünü.

İndirme sayısı:
8520
Yayın yılı:
2015





The Idolmaster Must Songs Ao-Ban oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Idolmaster Must Songs Ao-Ban dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Idolmaster Must Songs Ao-Ban klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Idolmaster Must Songs Ao-Ban ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Idolmaster Must Songs Ao-Ban oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Idolmaster Must Songs Ao-Ban içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Idolmaster Sizin İçin Yaşıyor! Bandai Namco tarafından geliştirilen bir müzik ve ritim oyunudur.
Songs of Glimmerwick, müzikal bir fantezi RPG oyunudur. Oyun, Leaving Lyndow ve Eastshade oyunlarının Eastshade Studios ekibi yazarları tarafından geliştirilmiştir.
Xbox 360taki Idolmaster (başlık ayrıca [e-posta korumalı] olarak da kaydedilmiştir) macera oyunu, ritim ve müzik yöneticisinin bir birleşimidir.
The Idolmaster Must Songs Aka-Ban ([email protected]: Must Songs Aka-Ban olarak da bilinir), The Idolmaster oyunları için üretilmiş şarkıları çaldığımız ritim oyunu serisi Taiko no Tatsujinin bir yan
Masquerada: Songs and Shadows for PC, XONE ve PS4, Singapurlu stüdyonun Witching Hour (Ravenmark, Romans in My Carpet!
Yorumlar
Yorum ekle