Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Europa Universalis IV: Common Sense Türkçe yama

08.06.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Europa Universalis IV: Common Sense. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AGES.

Oyun için türkçe yama metni Europa Universalis IV: Common Sense (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: AGES
Oyun açıklaması:
Europa Universalis IV: Common Sense, Paradox Interactive tarafından geliştirilen ve 2013 yazında piyasaya sürülen popüler büyük strateji oyunu Europa Universalis IVün altıncı genişleme paketidir.

İndirme sayısı:
10117
Yayın yılı:
2015





Europa Universalis IV: Common Sense oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Europa Universalis IV: Common Sense dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Europa Universalis IV: Common Sense klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Europa Universalis IV: Common Sense ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Europa Universalis IV: Common Sense oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Europa Universalis IV: Common Sense içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Europa Universalis IV: Conquest of Paradise, 2013te piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Europa Universalis IVün ilk büyük genişletmesidir.
Europa Universalis: Rome – PC için Vae Victis, Nisan 2008de piyasaya sürülen övgüye değer bir strateji oyunu olan Europa Universalis: Romeun ilk eklentisidir.
Europa Universalis: Crown of the North, Paradox Entertainmentın çok popüler Europa Universalis serisinin bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Europa Universalis IV: Res Publica, Europa Universalis IVün genişleme paketidir.
Kuzey Aslanları, Europa Universalis IV. Strateji oyunu için on altıncı büyük genişleme.
Yorumlar
Yorum ekle