Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Europa Universalis IV: Res Publica Türkçe yama

23.12.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Europa Universalis IV: Res Publica. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Europa Universalis IV: Res Publica (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: h4x0r
Oyun açıklaması:
Europa Universalis IV: Res Publica, Europa Universalis IVün genişleme paketidir. Her ikisi de Paradox Interactive tarafından geliştirilmiştir. Genişletme, orijinal oyunun çalışmasını gerektirir.

İndirme sayısı:
8126
Yayın yılı:
2014





Europa Universalis IV: Res Publica oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Europa Universalis IV: Res Publica dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Europa Universalis IV: Res Publica klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Europa Universalis IV: Res Publica ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Europa Universalis IV: Res Publica oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Europa Universalis IV: Res Publica içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Europa Universalis IV: Common Sense, Paradox Interactive tarafından geliştirilen ve 2013 yazında piyasaya sürülen popüler büyük strateji oyunu Europa Universalis IVün altıncı genişleme paketidir.
Europa Universalis IV: Rule Britannia, popüler tarihi strateji oyunları serisinin dördüncü bölümünün bir genişletmesidir.
Europa Universalis IV: Conquest of Paradise, 2013te piyasaya sürülen büyük bir strateji oyunu olan Europa Universalis IVün ilk büyük genişletmesidir.
Europa Universalis: Crown of the North, Paradox Entertainmentın çok popüler Europa Universalis serisinin bir başka gerçek zamanlı strateji oyunudur.
Kuzey Aslanları, Europa Universalis IV. Strateji oyunu için on altıncı büyük genişleme.
Yorumlar
Yorum ekle