Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Krosmaster Arena Türkçe yama

13.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Krosmaster Arena. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir AkEd.

Oyun için türkçe yama metni Krosmaster Arena (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: AkEd
Oyun açıklaması:
Krosmaster Arena, popüler (özellikle Fransada) MMORPG Wakfu ve Dofus evreninde geçen, aynı adlı bir masa oyununun elektronik uyarlamasıdır. Oyunun her iki versiyonu ve yukarıda bahsedilen prototipler (ve bunlara dayanan TV dizileri), Ankama adlı Fransız şirketi tarafından geliştirilmiştir.

İndirme sayısı:
8467
Yayın yılı:
2015





Krosmaster Arena oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Krosmaster Arena dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Krosmaster Arena klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Krosmaster Arena ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Krosmaster Arena oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Krosmaster Arena içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Arena of Heroes, sıra tabanlı sistemde oynanan bir MOBA yapımıdır.
Concept Dofus-Arena, yalnızca çevrimiçi bir PvP video oyunudur. Yüzlerce farklı arenaya gidecek ve strateji anlayışınızı kullanarak kendinizi farklı kılmak için yoğun dövüşlerde diğer oyuncularla
Marble Arena 2, amacın bir labirentte bir topu yönlendirmek olduğu bir arcade oyunudur.
Arena Football: Road to Glory, bir yıl önce piyasaya sürülen Arena Footballun bir uzantısıdır.
Arena of Fate, sezgisel, hızlı oynanışa ve düzinelerce ikonik kahramana sahip, kolayca erişilebilen bir arena savaş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle