Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

PAW Patrol: On a Roll Türkçe yama

03.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz PAW Patrol: On a Roll! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama REVENGE.

Oyun için türkçe yama metni PAW Patrol: On a Roll (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
PAW Patrol: On a Roll, Outright Games tarafından geliştirilen bir aile platform oyunudur. Yapım, popüler bir Nickelodeon çocuk animasyon TV dizisine dayanıyordu.

İndirme sayısı:
10983
Yayın yılı:
2018





PAW Patrol: On a Roll oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) PAW Patrol: On a Roll dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales PAW Patrol: On a Roll klasörüne koyun.

3. Türkçe yama PAW Patrol: On a Roll ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


PAW Patrol: On a Roll oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve PAW Patrol: On a Roll içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için Combat Air Patrol 2, oyuncunun ünlü AV-8B Harrier II uçağının kontrolünü ele geçirmesini sağlayan bir simülatör oyunudur.
Globey: Ruloda! Engine Software ve Reactor Entertainmentın ortak projesidir.
Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay, popüler Nickelodeon animasyon televizyon dizisine dayanan bir platform oyunudur.
Petz Rescue Ocean Patrol, Ubisoft firmasının çıkardığı Petz Rescue oyun serisine aittir.
Zombies Ate My Neighbors ve Ghoul Patrol, LucasArts stüdyosu tarafından 1993-1994te geliştirilen, biraz yeniden düzenlenmiş ve yeni özelliklerle zenginleştirilmiş shootem upların bir derlemesidir.
Yorumlar
Yorum ekle