Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator Türkçe yama

23.11.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: iNDUCT
Oyun açıklaması:
PC için Combat Air Patrol 2, oyuncunun ünlü AV-8B Harrier II uçağının kontrolünü ele geçirmesini sağlayan bir simülatör oyunudur. Oyun, 1993 yılında Commodore Amiga bilgisayarlarında çıkış yapan ve bu cihaz için en iyi simülatörlerden biri haline gelen Combat Air Patrolun manevi mirasçısıdır.

İndirme sayısı:
10174
Yayın yılı:
2023





Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Combat Air Patrol 2: Military Flight Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Police Simulator: Law Enforcement for PC, Bigmoon Entertainment tarafından geliştirildi ve Astragon Entertainment tarafından yayınlandı.
OYUN ÖZELLİKLERİ: Tarihsel Olarak Doğru Sekiz Uçağı Uçun Sekiz model uçak, her biri kendi gerçekçi uçuş modellerine ve doğru şekilde ayrıntılı kokpitlere sahip.
Battle For Midway, yeni görevler ve uçaklar içeren Microsoft Combat Flight Simulator 1 ve 2ye profesyonel bir eklentidir.
Digital Combat Simulator: Mig-15bis, Eagle Dynamics DCS: World platformunda geliştirilen bir dizi gelişmiş havacılık simülatöründen bir diğeridir.
Combat Flight Simulator 3, Avrupa üzerinde bir İkinci Dünya Savaşı pilotu olmanın gerçekten nasıl bir şey olduğunu deneyimlemenize izin veren, şimdiye kadarki en ayrıntılı ve sürükleyici II.
Yorumlar
Yorum ekle