Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

35MM Türkçe yama

10.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız 35MM. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni 35MM (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
35MM kıyamet sonrası birinci şahıs macera oyunudur. Oyun, tehlikeli bir hastalık salgını sonucunda insanlığın çoğunluğunun yok olduğu bir gerçeklikte geçiyor.

İndirme sayısı:
10162
Yayın yılı:
2016





35MM oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) 35MM dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales 35MM klasörüne koyun.

3. Türkçe yama 35MM ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


35MM oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve 35MM içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Cliff Empire, kıyamet sonrası gerçeklikte geçen bir şehir kurma oyunudur.
The Descendant for PC, kıyamet sonrası bir gerçeklikte geçen epizodik bir macera oyunudur.
Ravaged, güneşin güneş patlamalarının neden olduğu doğal afetlerin harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçen birinci şahıs nişancı çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur.
Survive the Blackout, insanlığın elektrikten mahrum bırakıldığı kıyamet sonrası bir gerçeklikte geçen anlatısal bir hayatta kalma oyunudur.
İkiz Sektörün hikayesi kıyamet sonrası bir gelecekte, insanlığın kalıntılarının, gezegen yeniden yaşanabilir hale gelene kadar, kirlenmiş dünya yüzeyinin altındaki kriyojenik odalarda yapay uykuya
Yorumlar
Yorum ekle