Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Inuyasha: Feudal Combat Türkçe yama

03.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Inuyasha: Feudal Combat. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Inuyasha: Feudal Combat (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
İçindeki şeytanı serbest bırak! Ortağınızı seçin ve feodal dönem Japonyasında yolunuza devam edin. TV dizisindeki hikayelerle savaşırken arkadaşınızla veya düşmanınızla takım kurun!

İndirme sayısı:
8694
Yayın yılı:
2023





Inuyasha: Feudal Combat oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Inuyasha: Feudal Combat dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Inuyasha: Feudal Combat klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Inuyasha: Feudal Combat ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Inuyasha: Feudal Combat oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Inuyasha: Feudal Combat içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Life is Feudal: MMO, MMORPG unsurlarını ve bir ortaçağ yaşam simülatörünü birleştiren 2013ün Life is Feudalin manevi halefidir.
Life is Feudal: Forest Village for PC, Mindillusion tarafından yaratılmış bağımsız bir strateji oyunudur.
Feodal Alloy iki boyutlu bir platform oyunudur. Oyun, Toby: The Secret Minedan bilinen bir Çek stüdyosu olan Attu Games tarafından geliştirildi.
Life is Feodal, bağımsız Rus stüdyosu Bitboxın eseridir. Oyun, MMORPG ve Orta Çağda yaşam simülasyonunun bir kombinasyonu olarak tasarlandı.
Ace Combat Zero: Belkan War, oyuncuları Ace Combat™ 5 olaylarından 15 yıl önce geçmişe götürüyor ve serinin son bölümüne giden olayları ortaya koyuyor.
Yorumlar
Yorum ekle