Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Life is Feudal: MMO Türkçe yama

14.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Life is Feudal: MMO. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama TLC.

Oyun için türkçe yama metni Life is Feudal: MMO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: TLC
Oyun açıklaması:
Life is Feudal: MMO, MMORPG unsurlarını ve bir ortaçağ yaşam simülatörünü birleştiren 2013ün Life is Feudalin manevi halefidir. Orijinaline kıyasla oyun, uçsuz bucaksız açık dünyada görülebilen çok daha büyük bir ölçeğe ve oyunun sunduğu yeni olanaklara sahiptir.

İndirme sayısı:
10414
Yayın yılı:
2017





Life is Feudal: MMO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Life is Feudal: MMO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Life is Feudal: MMO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Life is Feudal: MMO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Life is Feudal: MMO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Life is Feudal: MMO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
İçindeki şeytanı serbest bırak! Ortağınızı seçin ve feodal dönem Japonyasında yolunuza devam edin.
Life is Feudal: Forest Village for PC, Mindillusion tarafından yaratılmış bağımsız bir strateji oyunudur.
Life Beyond, Darewise Entertainmentın ilk yapımı. Oyun, bizi uçsuz bucaksız, açık bir dünyaya yolculuğa çıkaran bir MMO oyunudur;
Feodal Alloy iki boyutlu bir platform oyunudur. Oyun, Toby: The Secret Minedan bilinen bir Çek stüdyosu olan Attu Games tarafından geliştirildi.
Life is Feodal, bağımsız Rus stüdyosu Bitboxın eseridir. Oyun, MMORPG ve Orta Çağda yaşam simülasyonunun bir kombinasyonu olarak tasarlandı.
Yorumlar
Yorum ekle