Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

iM1A2 Abrams Türkçe yama

02.01.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz iM1A2 Abrams. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ROGUE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni iM1A2 Abrams (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 20 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
70 ton çelik ve 70km/sa hızla koşan 120mmlik devasa bir ateş gücü hayal edin. iM1A2 Abrams, Amerikan silahlı kuvvetlerinin temel tankının bir simülasyonudur.

İndirme sayısı:
10289
Yayın yılı:
1997





iM1A2 Abrams oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) iM1A2 Abrams dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales iM1A2 Abrams klasörüne koyun.

3. Türkçe yama iM1A2 Abrams ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


iM1A2 Abrams oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve iM1A2 Abrams içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Yarın yokmuş gibi savaşın, yoksa hiç olmayacak... Destansı süper kahraman hesaplaşmalarında savaşın, en sevdiğiniz 24 X-Men™ karakterini alarak devasa 3 boyutlu seviyelerde yolunuza devam edin.
1997 yılında PS1de piyasaya sürülen PaRappa the Rapper, NanaOn-Sha stüdyosu tarafından yaratılan sıra dışı bir oyundur.
Monster Hunter: World Iceborne, 2018 aksiyon RPG Monster Hunter: Worldün devasa bir genişleme paketidir.
X360 ve XONE için Forza Horizon 2, Forza Motorsport serisinin devamı niteliğindedir.
Warhammer 40,000: Armageddon – Da Orks, Warhammer 40,000 evreninde geçen PC ve iOS için sıra tabanlı strateji oyunu için başka bir genişleme.
Yorumlar
Yorum ekle