Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

X-Men: Next Dimension Türkçe yama

20.12.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz X-Men: Next Dimension! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ASSiGN, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni X-Men: Next Dimension (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: ASSiGN
Oyun açıklaması:
Yarın yokmuş gibi savaşın, yoksa hiç olmayacak... Destansı süper kahraman hesaplaşmalarında savaşın, en sevdiğiniz 24 X-Men™ karakterini alarak devasa 3 boyutlu seviyelerde yolunuza devam edin.

İndirme sayısı:
9371
Yayın yılı:
2002





X-Men: Next Dimension oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) X-Men: Next Dimension dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales X-Men: Next Dimension klasörüne koyun.

3. Türkçe yama X-Men: Next Dimension ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


X-Men: Next Dimension oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve X-Men: Next Dimension içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Profesör Stinkbaumun tüm kirliliği zaman ve uzayda Dimension X-Crment olarak adlandırılan çok uzak bir yere aktararak dünyayı kurtarmak için bir makinenin yapıldığı laboratuvarında karanlık ve
Monark, sıra tabanlı dövüş sistemine sahip bir jRPGdir. Proje, Lost Dimension ile tanınan Japonya merkezli bir stüdyo olan Lancarse tarafından geliştirildi.
Dimension Drive, bağımsız Hollanda ekibi 2Awesome Studio tarafından geliştirilen bir ateş etme oyunudur.
Grab the Bottle for XONE, PS4 vb., Fin Kuopio merkezli Kamina Dimension ekibi tarafından oluşturulmuş mantıklı bir oyundur.
Cehennem - gücün haklı çıktığı ve bugünün dostlarının yarının düşmanları olduğu bir yer.
Yorumlar
Yorum ekle